Онлайн запис

IgE до алергенів пшеничного борошна

Загальна інформація про дослідження

Пшениця – найбільш небезпечний та сильний алерген, саме на кашу з цих злаків найчастіше розвивається індивідуальна непереносимість. З пшениці отримують подрібнену крупу (пшеничку), а при тоншому помелі – манну крупу.

Алергія на манну кашу, або пшеничку, проявляється у дітей, а й у дорослих. Особливість полягає в тому, що
пшениця та продукти, до складу яких вона входить, широко поширені (борошно, крохмаль, висівки, випічка, макарони, цукерки, пиво та ін.). Алергічні реакції на пшеницю можуть розвиватися при прийомі в їжу пшеничних зерен і борошна, так і при їх інгаляції.

Алергенні властивості пшеничного борошна переважно пов’язані з білковою частиною зерна (глютенові білки клейковини зерна, альбуміни, глобуліни). Імунна реакція на глютен, що входить до складу пшениці, може бути причиною целіакії.

Алергія на пшеницю і пшеничне борошно, як правило, супроводжується порушенням функції травної системи (хейліт, гастрит, коліт, гастроентерит, синдром подразненої кишки), шкірними проявами (атопічний дерматит, кропив’янка, набряк Квінке) та рідше порушеннями функції дихальної системи бронхіальна астма).

Виконання аналізу безпечне для пацієнта порівняно зі шкірними тестами (in vivo), оскільки унеможливлює контакт з алергеном. Крім того, прийом антигістамінних препаратів та вікові особливості не впливають на якість та точність дослідження.

Як необхідно підготуватися до даного аналізу?

Код: 798

Вартість: 230 грн
Термін виконання:

Разом: 230 грн
Результати лабороторного дослідження не є діагнозом і вимагають консультації суміжних фахівців Звертайтеся до фахівців Протос

    Зв'язатися з нами
    Надішліть нам листа і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом
    Повідомлення
    Записатися на аналіз