Онлайн запис

IgE до алергенів куриного м’яса

Загальна інформація про дослідження

Алергія на куряче м’ясо зустрічається відносно рідко і виявляється у 0,6-5 % людей з харчовою алергією. Головним алергеном виступає курячий сироватковий альбумін. При сенсибілізації до алергену курки можлива перехресна реакція з курячими яйцями, а також м’ясом, яйцями та пір’ям інших птахів (індички, куріпки, голуба). Однак відомо, що тільки у невеликого відсотка пацієнтів з алергією на яйця (із синдромом “птах-яйце”) виникає сенсибілізація до курячого м’яса.

Специфічні IgE до м’яса курки можуть виявлятися у пацієнтів із бронхіальною астмою, ринокон’юнктивітом та атопічним дерматитом. Тяжкі реакції виникають вкрай рідко. Описані поодинокі випадки анафілактичної реакції після вживання в їжу курячого м’яса, які супроводжувалися кишковими коліками, гострою кропив’янкою, ангіоотеком та нападом ядухи.

Як необхідно підготуватися до даного аналізу?

Код: 793

Вартість: 230 грн
Термін виконання:

Разом: 230 грн
Результати лабороторного дослідження не є діагнозом і вимагають консультації суміжних фахівців Звертайтеся до фахівців Протос

    Зв'язатися з нами
    Надішліть нам листа і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом
    Повідомлення
    Записатися на аналіз