Онлайн запис

IgE до алергенів кукурудзяного борошна

Загальна інформація про дослідження

Кукурудзяне борошно викликає швидкий розвиток симптомів харчової непереносимості (вже через 1-3 дні після вживання продуктів, що містять його). Даний тест використовується для діагностики харчової непереносимості до кукурудзяного борошна. Непереносимість харчових продуктів зустрічається частіше у порівнянні з харчовою алергією і протікає за типом алергічних реакцій за участю специфічних імуноглобулінів G (IgG-опосередкованих). При цьому розвивається прихована харчова алергія – алергія уповільненого типу, що небезпечніше, оскільки зовнішні клінічні прояви захворювання розвиватимуться повільно (до кількох діб), а нерідко їх може бути тривалий час. Повільно прогресуючі патологічні процеси в органах і тканинах організму часто можуть призводити до хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної, нервової систем, шкіри, а також можуть негативно вплинути на психічну сферу (депресії, гіперзбудливість у дітей).

Як необхідно підготуватися до даного аналізу?

Код: 792

Вартість: 230 грн
Термін виконання:

Разом: 230 грн
Результати лабороторного дослідження не є діагнозом і вимагають консультації суміжних фахівців Звертайтеся до фахівців Протос

    Зв'язатися з нами
    Надішліть нам листа і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом
    Повідомлення
    Записатися на аналіз