Онлайн запис

IgE до алергенів яловичини

Загальна інформація про дослідження

У яловичині присутні бичачий сироватковий альбумін та гамма-глобулін, термолабільні білки, що входять до складу коров’ячого молока. Отже, при термічній обробці (варінні, смаженні, висушуванні, заморожуванні) алергічна активність знижується.

Алергія на яловичину проявляється порушеннями функції травної системи (хейліт, гастрит, коліт, гастроентерит, синдром подразненої кишки), шкірними патологіями (атопічний дерматит, кропив’янка, набряк Квінке) та рідше порушеннями функції дихальної системи (алергічний риніт, бронхіальна астма).

Виконання аналізу безпечне для пацієнта порівняно зі шкірними тестами (in vivo), оскільки унеможливлює контакт з алергеном. Крім того, прийом антигістамінних препаратів та вікові особливості не впливають на якість та точність дослідження.

Як необхідно підготуватися до даного аналізу?

Код: 808

Вартість: 230 грн
Термін виконання:

Разом: 230 грн
Результати лабороторного дослідження не є діагнозом і вимагають консультації суміжних фахівців Звертайтеся до фахівців Протос

    Зв'язатися з нами
    Надішліть нам листа і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом
    Повідомлення
    Записатися на аналіз